Cautare

3700 de rezultate pentru "filmilet declaratie alin cioara la fatu in emisiune" (8.42 secunde)
Menirea institutiei este de a veghea la respectarea drepturilor persoanelor cu dizabilitati, in sensul Conventiei ONU ratificate de tara noastra prin Legea 221/2010. ... Presedintele actual al Consiliului de Monitorizare este Florinel Butnaru, fost senator in legislatura 2012-2016.
Dupa ce cotidianul nostru a mai relatat despre un amplu caz de evaziune fiscala bazata pe crime, fals intelectual si fraude de miliarde, reporterii nostri au urmarit evolutia acestui caz, constatindu-se cu stupoare ca organele competente nu au facut nimic pentru recuperarea datoriilor pe care le are Grupul de firme Bologa la bugetul de stat.
Deturnare de fonduri sau inginerie contabila pentru acoperirea deficitului bugetar", pe care il puteti citi in continuare. ... 'Premierul Emil Boc a anuntat ca Executivul vrea un fond national de investitii care sa poata pune la dispozitie resurse financiare pentru proiecte majore.
Acesta a declarat insa ca inaintea sedintei Biroului Permanent nu primise inca cererea si ca daca ar fi ajuns la biroul sau o trecea de indata pe ordinea de zi.
Fostul sef al Cancelariei prim-ministrului in guvernarea PSD, Alin Teodorescu, sustine necesitatea mentinerii in continuare a acestei structuri in formula Executivului si precizeaza ca o formula de restructurare a Guvernului a fost propusa Coalitiei, in decembrie 2004, la preluarea guvernarii.
In sedinta de guvern de ieri i s-a a solicitat ministrului Justitiei, Monica Macovei, sa prezinte la urmatoarea reuniune o lista de masuri referitoare la problemele indicate de forul legislativ.
Veselie mare sambata, la Teatrul Muzical "Nae Leonard". Membrii Partidului Noua Generatie Crestin Democrat si-au lansat candidatul in cursa pentru sefia Primariei.
Deputatii Daniela Buruiana Aprodu, Miron Mitrea si Ioan Turc si senatorii Corneliu Vadim Tudor, Vasile Blaga si Dorel Onaca sunt in topul parlamentarilor cu cea mai scazuta prezenta la sedintele de vot ale Parlamentului, potrivit unui studiu dat publicitatii, marti, de IPP.
Ambasada Romaniei din Teheran nu a primit, pana in prezent, nici o solicitare de a gazdui manifestatnti raniti sau care necesita refugiu, a declarat purtatorul de cuvant al Ministerului de Externe, Alin Serbanescu (foto).
Sesizarea facuta Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie la data de 23. ... 2009, in ceea ce il priveste pe domnul ministru Nicolae Nemirschi, nu a ramas fara ecou,. ... Prin sesizarea facuta Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie la data de 23.
Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, i-a trimis, miercuri, o scrisoare deschisa ministrului Justitiei, Catalin Predoiu, in care il roaga sa raspunda unei serii de intrebari legate de dezbaterea publica a dosarelor sale.
Sorin Oprescu, Primarul general al Bucurestiului, este vazut in turul al doilea al prezidentialelor chiar de unii dintre fostii sai colegi de partid.
In presa scrisa si cea online circula un text sub diferite forme si titulaturi - cel mai adesea "Reteaua lui Cozmanca", si care in esenta se refera la acelasi subiect:
Alegerea lui Dian Popescu in postul de presedinte al Organizatiei Municipale Targu Jiu a fost contestata de cativa colegi de partid.
Ordonanta privind finantele publice locale care stabileste numarul maxim de functionari ce pot fi angajati in administratiile locale si judetene a fost publicata vineri in Monitorul Oficial.
Presedintele Traian Basescu a trimis vineri Parlamentului o cerere de reexaminare asupra legii privind prelungirea pana la finele lui 2010 a termenului de acordare a contravalorii in lei a trusoului pentru nou-nascuti.
La prima sedinta din aceasta luna, consilierii locali din Baia de Arama va trebui sa ia act de decizia primarului si sa ii predea responsabilitatile viceprimarului Ilie Bunceanu.
In sondajele PSD, PDL isi mentine primariile mari si Consiliile Judetene Candidatii USL la primariile marilor orase si la presedintiile Consiliilor Judetene detinute deja de PDL nu reusesc sa castige in fata candidatilor PDL-UNPR, desi Uniunea are peste 50% la votul politic in aproape toate judetele, conform sondajelor realizate de PSD luna trecuta.
Senatorii din Comisia juridica au adoptat, in acest sens, un raport de respingere la propunerea legislativa privind prevenirea violentei si abuzurilor sexuale asupra minorului, singurul vot in favoarea adoptarii proiectului apartinand senatorului PDL Iulian Urban.
Senatorul Gheorghe Marcu l-a interpelat pe Premierul Emil Boc in Senat.
google-analytics.com